Майката на моделката от Иркутск Екатерина Стецюк, която бе арестувана

...
Майката на моделката от Иркутск Екатерина Стецюк, която бе арестувана
Коментари Харесай

Майката на руската красавица, полетяла от 6-ия етаж, за да се спаси от заможен маниак, разкри шокиращи подробности около инцидента

Майката на моделката от Иркутск Екатерина Стецюк, която бе задържана в Дубай, откакто съумя да се избави от заможен нападател, разкри нови детайлности към случая. По думите й, мъжът е повдигнал обвинявания против 22-годишната й щерка, с цел да може да се отърве от наказателна отговорност.

Катерина отлетяла за Дубай на 15 февруари тази година. „ Тя искаше да види Дубай, очите й блестяха след тази покана”, споделя родителката.

След като пристигнала в ОАЕ, младата жена всеки ден се обаждала на околните си, само че на 2 март потънала вдън земя. Майката й се тормозила и почнала да разпитва нейни колежки, а след няколко дни подала заявление за търсене в Интерпол.



Оказало се, че Екатерина е в болница. Няколко дни младата жена била в кома. След като се събудила, се свързала с околните си и им съобщила, че си е счупила гръбнака след скок от 6-ия етаж.



Катерина разказала на майка си, че нападателят й я ухажвал в продължение на 2 седмици. „ Не се е отлепял от нея, канел я в скъпи заведения за хранене и така нататък А тя си има другар в Иркутск, двамата мислеха да се женят. Опитвал се е да я предразположи към себе си, предложил й да стартира бизнес и я поканил в дома си. Тя е доверчиво дете, тя в никакъв случай не би влезнала в непознат дом.



Разходили се из Дубай и отишли в дома му. Той купил бутилка водка. Катерина не пие, даже шампанско на Нова година не искаше да пие. В стаята той си сипал водка”, споделя още майката на хубавицата.

След това обаче ухажорът се трансформирал в същински звяр. Допил водката, взел ножа от масата и почнал да я заплашва, притискайки я към стената. „ Започнал да я заплашва с нож, опрян в гърлото и я предиздвикал да се съблече. От боязън тя се съблякла. Когато той отишъл до банята, тя пробвала да избяга, само че той я настигнал и я съборил на земята. Тя се пробвала да се отбранява”, прибавя родителката.



Екатерина съумяла да избие ножа от ръцете на нападателя си, само че се порязала. След това единственият път за избавление се оказал бягството и тя се хвърлила от прозореца на стаята, която се намирала на 6-ия етаж.

Закарана е в болница, където са й направени две интервенции.



Майката подозира, че мениджърът на щерка й също има пръст в случая, защото когато тя изчезнала, той излъгал, че Катерина е отпътувала за различен град. „ През това време този безсрамник – палестинец или американец, са го хванали в региона на летището. Той е желал да се скрие, само че локалната полиция го е отвела в ареста. Буквално след няколко дни, той е подал тъжба против нея. Твърди, че „ поканих Катерина на посетители, тя стартира да се държи несъответстващо: нахвърли ми се с нож. И по тази причина, отбранявайки се, я хвърлих от 6-ия етаж”, прибавя майката на момичето.

Родителката счита, че юристът на ухажора също е забъркан в схемата. По думите й, бранителят я уговарял да не популяризира историята в медиите.

Към момента Екатерина е в ареста в тежко положение, а майка й няма никакъв контакт с нея. „ Не си усеща гърба, ребрата, краката. Страхува се да не стане инвалид”, споделя още обезпокоената жена.



Какво тъкмо се е случило в Дубай с модела, към момента не е ясно.

В Иркутск момичето е известно с присъединяване си в конкурс за хубост. В огромните професионални фешън организации обаче името й не попада, не е взела участие и в ревюта. Изявявала се като козметичка.

В обществените мрежи се е включила към голям брой групи, които се занимават с кастинг на модели за разнообразни мероприятия, в това число и работа зад граница. По-рано е работила в Южна Корея.

В Дубай пристигнала с помощта на управител на организация в Москва, профилирана в асортимент на симпатични девойки за конвой. От организацията обаче отхвърлят да оповестят с какво тъкмо се е занимавала Екатерина в Емирствата.

„ Ескорт? Изключено!”, безапелационен е фотограф от Иркутск, работил с Екатерина. „ Катя е порядъчно момиче, която постоянно е желала кариера на професионален модел. Зная за случай, когато си е тръгнала от конкурс за хубост поради непочтено предложение”, споделя още фотографът.

„ В Дубай няма професионални модели от Иркутск. Нашите девойки работят в Пекин, Милано, Токио, Сеул и други градове. Модният бизнес не е развъртян в ОАЕ и има доста случаи на нападнати момичета”, споделя Елена Агафонова от огромна фешън организация в Русия.

Превод: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР