Майката на младежа, който запали цигара до бензиноколонка обяви, че

...
Майката на младежа, който запали цигара до бензиноколонка обяви, че
Коментари Харесай

Майката на младежа с цигарата: Ще съдя бензинджията с пожарогасителя

Майката на младежа, който възпламени цигара до бензиноколонка разгласи, че ще съди служителя на бензиностанцията. Едуард Ерменчов бе напръскан с пожарогасител на столична бензиностанция, откакто отхвърли да загаси цигарата си и сътвори заплаха от гърмеж. Видеоклип от случая провокира хиляди мнения в обществените мрежи.

Едуард от Перник за броени часове стана един от най-известните хора у нас. Поведението му провокира остра реакция в обществото и той бе обществено укорен поради арогантното си държание и глупава постъпка, която можеше да коства живота на десетки. Едуард през днешния ден изтри профила си във Facebook, където бе поздравяван от приятелите си за добитата популярност и където бе харесал изявления, разказващи за постъпката му.

Пред Българска национална телевизия 25-годишният юноша не пожела да каже счита ли, че е постъпил неправилно. Нито да показа своята позиция.

Едуард живее в кооперация в Перник дружно с майка си. Тя разяснява, че ще съди служителя в бензиностанцията поради това, което е предизвикал на сина ѝ. Казва, че поради претърпяното синът й не е в положително положение.

Христо Димитров - индивидът, който го напръска с пожарогасителя, разяснява че всеки има право да си търси правата, а в случай че се реши, че е сбъркал, може да носи отговорност за дейностите си. Вече няколко адвокатски адвокатски фирми са се свързали с него с оферти за безвъзмездна правна помощ.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР