Майката на Милена ми се обажда по телефона и ме

...
Майката на Милена ми се обажда по телефона и ме
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ TV: Семейството на убиеца Илиян изнагля: Майката на жертвата ги била заплашвала, че ще ги подпали

Майката на Милена ми се обажда по телефона и ме заплашва, че ще ме убие и ще ми възпламени къщата. Това съобщи пред камерата на БЛИЦ бабата на Илиян Рангелов - Иванка Пейчинова. Възрастната жена се развика пред правосъдната зала в Пловдив и сподели, че внукът й не е палач, до последно доста се разбирали с годеницата си и той бил прочут като добър и трудолюбив юноша.

Събраните обстоятелства и заключенията на движимостите лица обаче сочат, че Рангелов е нечовечен и злопаметен вид.

Днес в показанията си оперативният чиновник от отдел „ Убийства “ Десислава Льольова сподели, че в нощта на зверството бабата е крещяла по адрес на внука си: „ Ще го убия “, откакто е схванала какво е направил. Днес обаче пред екипа ни Иванка Пейчинова бе безапелационна, че не е изричала тези думи. Прокурорът изиска доживотна присъда за ликвидиране, осъществено с особена свирепост, само че съдът не одобри тази подготовка.

Държавното обвиняване се аргументира по този начин: „ Рангелов е възнамерявал да убие Милена, другояче не би взел от кухнята нож с толкоз дълго острие. Дори да я е наръгал в положение на афект, в случай че убийството не е било планувано, щеше да я прободе в ръката, в крайници, а той го е направил в гърдите. После е лежащ да спи “.

Съдът даде 14 години затвор на младия мъж. И на влизане, и на излизане от залата, той резервира безмълвие. Майката на момичето съобщи, че ще апелира ниската съгласно нея присъда и желае доживотно наказване.

Припомняме, че на 28 декември 2018 година Илиян се скарал с годеницата си Милена, която тръгвала нощна промяна за работа. Тя му споделила, че повече не желае да живее с него. Поредният мотив за скандал бил, че момичето отказало фамилиарност на идващия от кръчмата Илиян. Рангелов я настигнал на улицата, пробол я в сърцето, отишъл си и лежащ да спи. Малко по-късно сътрудниците на Милена я разкрили бездиханна на улицата. Извикали Илиян, който имитирал, че няма нищо общо със зверството. После се върнал, взел одеяло и завил натрупа на момичето. По-късно обяснил на проверяващите, че го направил, с цел да не изстине обичаната му.

Според Десислава Льольова е честа процедура палач, който е непосредствен с жертвата, да поставя грижи откакто е направил зверството, тъй като по този метод вътре в себе си изкупува виновността си. Илиян е бил мъчително ревностен, в последния месец на живота си Милена е изтърпявала страшни подиуми и кавги поради характера и безумната ревнивост на годеника си, стана ясно още от показанията на криминалистката.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ
Оператор: Любомир БАКЪРДЖИЕВ, БЛИЦ


ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР