Майката на Магърдич Халваджиян и Джуди е изключителна красавица. Преди

...
Майката на Магърдич Халваджиян и Джуди е изключителна красавица. Преди
Коментари Харесай

Кремена Халваджиян се похвали

Майката на Магърдич Халваджиян и Джуди е изключителна хубавица. Преди години била балерина, в този момент също поддържа превъзходна форма. През 60-те ходила с дълга плитка до кръста, само че е и майстор-готвач с помощта на майка си Елена. Когато с Бедрос - бащата на продуцентите, отива на първото си море, той без нейно познание я записва на състезанието " Мис Бургас ". Без проблем плевенчанката го печели през 1964 година

Снимали конкуренцията за кинопрегледа и по този начин цялостен Плевен схванал, че тяхното момиче е взело короната. Лъснала лъжата обаче на майка му за пред родителите й, че не е с Бедрос на море. Бащата на продуцента бил другар със съгражданина си Емил Димитров, когато Вили Казасян прави състезанието " Микрофонът е ваш ", той е негов водещ за региона. Пътува дружно с жена си по турнета и стана другар с Паша Христова, Йорданка Христова и Георги Парцалев.

" Имам най-прекрасната свекърва на света. Юлия е освен умна, само че и доста разбрана. Иска ми се и аз да съм такава свекърва като нея ". Това пък споделя дамата на Маги Халваджиян - Кремена за Юлия, с която постоянно се виждат, когато дизайнерката пътува в Италия. Майката на Маги избира да живее на Ботуша и понякога си идва у нас, написа " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР