Майката на Люк Литлър, Лиза, не можа да устои да

...
Майката на Люк Литлър, Лиза, не можа да устои да
Коментари Харесай

Майката на Люк Литлър отговаря на подигравките на съперника по дартс след финалния успех на сина му на Belgian Open

Майката на Люк Литлър, Лиза, не можа да устои да отговори на Рикардо Пиетречко след кавгата му на сцената със сина Люк на Откритото състезание на Белгия.

Тийнейджърската сензация Littler, към момента единствено на 17, победи 'Pikachu' Pietreczko със 7-3 във Wieze, когато двойката се срещна на полуфинала в неделя следобяд.

Но нещата се нажежиха преди двамата да излязат от сцената, като Pietreczko се изправи против Littler, когато младежът отиде да се ръкува с него. Германецът му влезе в лицето в извънредно под напрежение миг.

Pietreczko не разкри какво е споделил на Littler, само че се обърна към Instagram с остро известие. Пишейки в историята си в Instagram, той написа: „ Наистина правя оценка обстоятелството, че може да играе такава игра на такава възраст. Но се надявам неговата надменност да го накаже.

Всички говореха за случилото се, само че майката на Люк не изглеждаше доста обезпокоена, съдейки по това, което направи онлайн. След като някой сподели, че Люк " трябваше да сложи ореха "...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР