Майката на Кристиано Роналдо шокира с разкритието, че се бори

...
Майката на Кристиано Роналдо шокира с разкритието, че се бори
Коментари Харесай

Майката на Кристиано Роналдо: Боря се за живота си!

Майката на Кристиано Роналдо шокира с разкритието, че се бори за живота си. 64-годишната Долорес заяви неприятната вест, че има раково заболяване, написа Блиц.

``
реклама

" Бях оперирана в Мадрид, претърпях лъчева терапия и в този момент се боря за живота си! ", описа пред португалска телевизия майката на мегазвездата на международния футбол и Ювентус.

Първоначално тя крие от роднините си за казуса. 

Сега, единствено дни след рождения ден на Кристиано майка му проговори за заболяването. Петкратният притежател на " Златната топка " навърши 34 на 5 февруари. Майка му отлетя през вчерашния ден от Мадейра към Торино, с цел да му гостува. 

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Тя към този момент завоюва една борба с рака. През 2007 година Долорес беше диагностицирана с рак на гърдата. Тогава й отстраняват бучка, като не е имало индикации за проблем и с другата гърда, в която в този момент е намерено болестта.

След като Долорес е излекувана, някогашният футболист на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо взема решение, в символ на признателност, да подари 120 000 пауна за построяването на раков център в болничното заведение, където майка му се е възстановила. 

И в този момент звездата е подготвен да заплати колкото е нужно, с цел да може допустимо най-бързо Долорес да бъде излекувана.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР