Майката на Кейт Мидълтън - Карол, намери интересен и оригинален

...
Майката на Кейт Мидълтън - Карол, намери интересен и оригинален
Коментари Харесай

Кралският двор се готви за платинения юбилей на Елизабет Втора

Майката на Кейт Мидълтън - Карол, откри забавен и автентичен метод да уважи идния платинения празник на кралица Елизабет.

За задачата Карол, която е създател на компанията за празненство консумативи Party Pieces, пусна цяла  сбирка на кралска тема за тържествата, които ще се проведат при започване на юни.

Ексклузивната сбирка носи името A Great British Party и включва балони, банери,  флагчета и даже и дребни картонени отрязъци в облика на кралицата.

Празничният уикенд, който ще означи 70-те години ръководство на Елизабет, ще се състои от 2 до 5 юни. За този важен освен за кралското фамилията, а и за цялата английска нация, миг, познат като Trooping the Colour, се чака да бъдат спазени всички специфични за случая обичаи. От появяването на кралските особи на балкона на Бъкингамския замък до улични шествия, боен церемониал, музика, езда и фанфари.

Не излиза наяве дали Карол Мидълтън ще участва на някое от формалните юбилейни събития, макар че тя бе поканена за диамантения празник на Елизабет през 2012 година

Наскоро самата Карол отпразнува своя 67-и рожден ден. По този мотив в Instagram страницата на Party Pieces бе оповестена рядка черно-бяла фотография на сполучливия бизнесмен (и кралска баба) с Кейт и нейните братя и сестри от детските години.

Интересен факт е, че и трите ѝ деца са взели участие в фамилния бизнес през годините, в това число и Кейт, която е опаковала и е пособия с доставките.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР