Майката на Кейт Мидълтън досега все не успяваше да привлече

...
Майката на Кейт Мидълтън досега все не успяваше да привлече
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън и майка й Каролин - като две капки вода

Майката на Кейт Мидълтън до момента все не успяваше да притегли вниманието ни. Скромната Каролин избира да бъде надалеч от светлините на прожекторите , в които все се оказва ту едната, ту другата й щерка. Но когато едната е херцогиня, няма по какъв начин и твоето име да не се промъкне измежду светските вести.

Миналата седмица Каролин бе видяна да отива на посетители на Пипа Мидълтън, Джеймс Матюс и техния роден преди броени дни наследник. Като една щастлива и грижовна баба , тя носеше огромен кашон, евентуално с подарък за новороденото си внуче.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от British Royal Family (@ekaterinamoolen) на Окт 20, 2018 в 3:56 PDT

Дотук нищо изключително забавно, ще си кажем. Но погледът ни незабавно притегля яркочервеното палто, с което е облечена майката на Кейт . И като върнем лентата обратно и се поразровим малко в дрешника на херцогинята на напред във времето изниква съмнението, че тя е подарила връхната дреха на обичаната си майка .

Или пък просто Каролин толкоз симпатизира на Кейт и нейния усет, че си е купила безусловно същото палто като нейното. Какъвто и да е случая с въпросната дреха, не можем да отречем, че мисис Мидълтън наподобява не по-малко ужасно в нея от щерка си .

 Защо Кейт Мидълтън се ядоса на принц Уилям
Защо Кейт Мидълтън се ядоса на принц Уилям

И има ли право

Всъщност, двете дами имат много подобен жанр и можем да поспорим по въпроса коя от коя си краде. А 63-годишната майка на Кейт, която е някогашна стюардеса и сегашна бизнес дама , излъчва жанр и грациозност, които е предала и на дъщерите си. Но просто от време на време ученикът отпътува учителя си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР