Майката на жестоко убитата Дарина Министерска - Ваня, изригна в

...
Майката на жестоко убитата Дарина Министерска - Ваня, изригна в
Коментари Харесай

Майката на Дарина Министерска изригна срещу убиеца на двете си любими същества

Майката на грубо убитата Дарина Министерска - Ваня, изригна в мрежата след днешното съвещание на Софийски градски съд. Повод за гневния й коментар е държанието на килъра на Дари и едногодишната й внучка Никол - Викторио Александров.

Както БЛИЦ заяви , през днешния ден се организира първото, така наречен разпоредително съвещание по делото за убийството на майка и щерка, а същинският развой ще започва на 22 януари.
"Висша форма на безочливост, безсрамие, безчовечност! Вместо да сведеш глава отговорно, да се обърнеш и най-малко едно извинявай да кажеш, ти се държиш по допустимо най-наглият метод! Да бъде конфискувана фейсбук връзката на Дарина, както и да се потвърди дали в действителност е работела? Или се е водила фиктивно на работа!



Що за безмилостен урод би трябвало да си, да поискаш сходни неща? Дори и да е имало невярност,това не може да е претекст за сходна свирепост! ", гневи се почернената майка.

"Малката Никол и тя ли е изневерила? И тя ли носи виновност за нещо? Нищо не те оправдава, изрод нахален! ", прибавя Министерска.

И попита думите "идвам, пристигам ", изречени от Викторио, като опасност към фамилията си ли би трябвало да приема.

"Отвращаваш ме, Викторио! Мястото ти е зад решетките ДО ЖИВОТ! ", показва в умозаключение тя.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР