Майката на жената, която беше убита при автомобилна катастрофа в

...
Майката на жената, която беше убита при автомобилна катастрофа в
Коментари Харесай

Двама Commanders, посочени в съдебно дело за неправомерна смърт заради катастрофа, при която загина приятелката на бившия съотборник

Майката на дамата, която беше убита при автомобилна злополука в автомобила на някогашния състезател на Commanders Дешазор Еверет, заведе дело за непозволена гибел против Еверет и двама сегашни членове на екипа.

Приятелката на Еверет, Оливия Питърс, беше пасажерът в колата му, когато тя се отклони от пътя, удари няколко дървета и се прекатурна през декември 2021 година и тя умря вследствие на злополуката.

На 22 декември майката на Питърс, Катлийн Питърс, е завела дело за непозволена гибел в Loudoun County (Вирджиния), съгласно Washington Post.

Командирите бранител Бенджамин Сен-Жюст и бранител Джамин Дейвис бяха посочени в допълнение към Евърет в костюма, който твърди, че тримата играчи са се състезавали с колите си онази вечер.

Искът твърди, че St-Juste, Davis и Everett „ са се събрали и са заговорили и са възнамерявали да вземат участие в нелегално и незаконно държание “ – надпревари – и се твърди, че „ дейностите на Everett при превишена скорост и неразумно шофиране в под...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР