Майката на изчезналия Сашко от Перник не го е искала.

...
Майката на изчезналия Сашко от Перник не го е искала.
Коментари Харесай

Майката на Сашко не го искала, в Англия е от 2019-а, бащата всеки ден в полицията

Майката на изчезналия Сашко от Перник не го е желала. Радостина Цветанова напуснала фамилията си още през 2019 година и от този момент не се е прибирала в България.

Това споделиха от Министерство на вътрешните работи след инспекция в масивите на идващи и заминаващи от страната. Въпреки че 12-годишното момченце с аутизъм като че ли е потънало вдън земя от петък досега, майката не е пристигнала у нас, с цел да се поинтересува какво се случва. В канала Zello, който употребяват доброволците, които търсят Сашко, десетки познати на Александър Цветанов описаха, че той правел опити да си върне дамата, само че удрял на камък.

„ С бащата на Сашко се водят непрекъснати диалози и беседи, всеки ден. Той идва, полицията го търси, предвид на това, че той най-добре познава детето и разполага с информация, която да послужи за издирването “, съобщи пред „ Телеграф “ представителят на ОДМВР-Перник Венцислав Алексов. По думите му всеки ден на терен Сашко е издирван от повече от 300 служители на реда. Доброволците също разясниха, че са към този брой, което демонстрира, че 600 индивида обръщат света, с цел да намерят детенцето.

„ В първите дни на изгубването получавахме по доста сигнали. В момента те са по 40-50 дневно. Има и такива в това число от гадателки. Искам да ви кажа, че всеки един се ревизира, без значение кой е подателят “, добави Алексов.

Бащата на Сашко продължи и през вчерашния ден да качва фотоси и постове в профила си във Facebook, които след това изтриваше. Даде и локация да се търси в кв. „ Люлин “ в София. Сподели няколко картини на Сашко, под които незабавно започнаха да пишат доброволци.
Източник: newsbg.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР