Майката на изчезналия Емил Боев обмисля идеята да съди полицията

...
Майката на изчезналия Емил Боев обмисля идеята да съди полицията
Коментари Харесай

Майката на изчезналия Емил Боев: Полицията е отписала сина ми, говорят за него с думата приживе

Майката на изчезналия Емил Боев обмисля концепцията да съди полицията за несвършена работа по случая с изчезналия ѝ наследник. Това проличава от нейна интервенция в мненията в групата във Facebook “Да намерим Емо ”. Тя е извънредно недоволна от работата на проверяващите, упреква ги, че се отнасят с равнодушие и даже подигравка към нейното предпочитание да получи повече информация.

Иванка Стоянова написа във Facebook, че след повече от 35 дни, откогато Емил е в неопределеност, от полицията ѝ споделили, че в тази ситуация “евентуално има непозната интервенция ”. Министерство на вътрешните работи обаче не знаело нищо сигурно.

Майката на Емо описа във фейсбук групата преди дни следното:



Сред мненията на участниците в групата “Да намерим Емо ” има разнообразни отзиви. Някои считат, че не е добра концепция да се разяснява работата на Министерство на вътрешните работи, до момента в който следствието тече. Други път поучават Иванка Стоянова да търси отговорност от полицията по правосъден път. От реакциите на майката на Емо проличава, че тя е по-склонна на втората опция.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР