Майката на Григор Димитров - Мария, разкри, че все по-рядко

...
Майката на Григор Димитров - Мария, разкри, че все по-рядко
Коментари Харесай

Майката на Григор: Нямам време да се върна в спомените

Майката на Григор Димитров - Мария, разкри, че все по-рядко се връща към спомените си за първите стъпки на международния номер 3 в тениса на корта, защото избира да мисли за идващите шампионати и тествания.

" Нямам време да се върна, тъй като виждам в сегашното, към идващия му мач, към идната му серия, към идната му подготовка, с цел да му дам мощ и сила. Хубаво е да гледаш обратно, с цел да правиш ремонти върху това, което би трябвало да се случи отсега нататък ", сподели тя пред bTV.

-->

Димитров беше избран за Спортист номер 1 на България в 60-ото издание на обичайна анкета. Заради уговорките си с подготовката, точно Мария получи статуетката от негово име.

" Емоцията е огромна. Чувството е... Може би не съзнавам нещата, които се случват, тъй като по този начин бързо идват и нямаш време да спреш. Когато спрат, тогава ще осъзная каква е цената на това, което съм претърпяла ", разкри тя.

Мария е безапелационна, че всеки мач на сина ѝ е доста прочувствен, само че се старае да не демонстрира вълнението си.

" Това е е необикновено преживяване. Чувствата ми са вътрешни и не наемам Григор, не ги демонстрирам. Искам той да бъде себе си, да прави това, което харесва, да продължава да играе същата игра, със същото движение ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР