Майката на футболната легенда Пеле все още не знае какво

...
Майката на футболната легенда Пеле все още не знае какво
Коментари Харесай

Погребват Пеле, майка му още не знае, че е починал

Майката на футболната легенда Пеле към момента не знае какво се е случило, само че е била осведомена за хоспитализацията на сина си. Тя навърши 100 години през ноември и е с нежно здраве. 78-годишната сестра на Пеле - Мария Лусия до Насименто, изясни пред ESPN, че това е подбудено от здравословното положение на майка ѝ - доня Селесте.

" Говорихме за болничното заведение, само че тя не знае, че е умрял. Тя е добре, само че е в собствен дребен свят. Мама не допуска, че сме го изгубили, още се моли за него. Понякога отваря очи, само че като цяло не е добре “, сподели Мария Лусия.

Доня Селесте е един от хората, които предизвикват Пеле да играе футбол. Тя се омъжва за Жоао Рамос до Насименто, Дондиньо и ражда краля на 18-годишна възраст. Днес тя живее в град Сантос.

Междувременно, малките екрани в Бразилия демонстрираха безкрайната опашка за поклонение пред тленните остатъци на Пеле. В продължение на няколко пресечки в град Сантос, хората се редят, с цел да минат пред ковчега на футболната легенда.

Пеле е роден на друго място, само че се мести в Сантос, когато е на 16 години и съвсем целия си живот прекарва в този град.

По-късно през днешния ден траурна върволица с ковчега ще премине по улиците на пристанищния град. Пеле ще бъде заровен на частна гала в извънредно многоетажно гробище. Няколко държавни глави са декларирали наличие на погребението.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР