Майката на фолк певицата Татяна се бори за живота си,

...
Майката на фолк певицата Татяна се бори за живота си,
Коментари Харесай

Експлозия изпепели майката на фолк певицата Татяна

Майката на фолк певицата Татяна се бори за живота си, откакто бе изпепелена от детонация на газова бутилка, научи HotArena.

Звездата удостовери през сълзи, че става въпрос за майка й. Сега се е посветила напълно на родителката си и прави всичко допустимо да й обезпечи най-хубавото лекуване. Решена е, в случай че би трябвало да анулира всичките си професионални задължения.

Инцидентът станал във вторник по обяд в град Съединение. Жената се пробвала да смени остаряла бутилка с нова, само че се получило приключване на газ, което е съдбовно даже и при по-хладно време. От най-малката искра газът се възпламенява и по този начин бутилката се възпламенила. Изгоряла е част от фамилната къща. Незабавно на адреса са пристигнали екипи на пожарната и незабавна помощ.

Майката на певицата е настанена в УМБАЛ „ Свети Георги “ в Пловдив с към 75% изгаряния, като 35 % от тях са в региона на гърба и седалището, които са трета степен, написа „ Телеграф “. Над 25% изгаряния се смятат за съдбовни, само че е имало редки случаи, когато хора се оправят и с повече.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР