Майката на Евгени Генчев го натиска за деца, видя kliuki.ws.

...
Майката на Евгени Генчев го натиска за деца, видя kliuki.ws.
Коментари Харесай

Майката на Генчев: Евгени задължително трябва да има дете!

Майката на Евгени Генчев го натиска за деца, видя kliuki.ws. Още до момента в който беше в „ Ергенът ” Светла засегна неведнъж тематиката за внуци от по-малкия си наследник. Тя даже разиска тематиката с победителката от риалити формата – Валерия Георгиева, намеквайки, че желае бъдещите им наследници с Евгени да носят нейното име.

Тогава защитничката на животните се опита да се опълчи на бъдещата си свекърва като сподели, че няма да кръщава децата си на свекървата. След края на „ Ергенът ” Валерия също съобщи, че когато с Евгени имат деца, те няма да носят името на майка му.

„ Няма да давам име детето си на никоя майка, нито на неговата, нито на моята ”, показа защитничката на животните през юни и добави, че бъдещите им наследници с Евгени няма да носят типични български имена.

Поведението на Светла в предаването провокира доста разногласия – някои от феновете тогава поддържаха Валерия, а други застанаха изрично зад майката на Евгени за това наследниците на сина й да носят нейното име.

Феновете обаче бяха безапелационни за едно нещо и то е, че майка му не би трябвало да се меси толкоз доста в персоналния живот на сина си. Тя обаче не си взе поука и продължава да натиска Евгени и Валерия за внуци.

Днес, за следващ път, Светла потвърди, че единственото нещо, което в действителност я вълнува, е да има внуци. „ Той заслужава да бъде благополучен, където и да вижда щастието, в каквото и да го вижда, където и да го търси, да го откри. Няма значение дали ще бъде в нещо малко, дали ще бъде в нещо огромно, в каквото и да е… благополучие и обич, непременно ”, сподели бащата на пианиста.

„ И дете, наложително дете ”, натяква за следващ път майката на Генчев. Най-вероятно фантазиите на Светла скоро ще се осъществен, тъй като синът й и неговата избраница Валерия обмислят да заживеят дружно, а Георгиева дава обещание да роди на пианиста най-малко три деца.

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР