Майката на естрадната икона Веско Маринов - баба Данче, която

...
Майката на естрадната икона Веско Маринов - баба Данче, която
Коментари Харесай

ЕВТИНИЯ: Веско Маринов плаща по 1000 лева на месец за хоспис на майка си

Майката на естрадната икона Веско Маринов - баба Данче, която е трансферирала 90 години, е настанена в частен приют, който се намира в село Подгорие, община Костенец. Справка с ценоразписа на заведението демонстрира, че месечните такси там са към 1000 лв. - много на ниска цена, поради обстоятелството, че в столицата пододна услуга по бон и половина не може да се откри.

Досега Веско е платил над 70 хиляди лева, с цел да се грижат за майка му. Базовият пакет включва настаняване, съществени грижи и храна четири пъти дневно, надзор на виталните индикатори, следене на общото здравословно положение и приема на лекарствени средства от здравна сестра и обзор от общопрактикуващ доктор по график.

Маринов с удоволствие давал сумата, тъй като бил доста удовлетворен, че личният състав обгрижвал майка му усърдно. В дома за възрастни той я изпратил, откакто татко му се спомина ненадейно през април 2018 година Пенсионерката по този начин и не могла да прежали брачна половинка си, само че се съгласила да напусне родния си дом в Полски Тръмбеш, тъй като мъчно чувала, не виждала и едвам се придвижвала с проходилка.

Миналата година майката на артиста закръгли 90

За да я разведрява, Веселин понякога я вземал при себе си за по няколко дни. Не можел обаче да я прибере в софийското си жилище за непрекъснато, нямало по какъв начин да сътвори условия за болен човек, каквито имало в дома за остарели хора, написа " Ретро ".

„ Много мъчно претърпявам нейната напреднала възраст. Само тя ми остана. Сега е в дом за възрастни хора, където вървя всяка седмица, и се апелирам, дай Боже, да е още дълги години жива. Дала ми е всичко, което имам в живота си. Дъщеря ми води децата няколко пъти при нея. А аз пък я заведох при тях у дома, в София. Майка ми е на доста, доста години, би трябвало да бъде обгрижвана, другояче нямаше да я заведа в подобен дом, само че непрекъснато пита за децата… “, жалва се естрадният трубадур.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР