Майката на едно дете и притежателка на най-големите гърди в

...
Майката на едно дете и притежателка на най-големите гърди в
Коментари Харесай

Гърди №1 на Норвегия се надяват на коледно чудо ВИДЕО

Майката на едно дете и притежателка на най-големите гърди в Норвегия желае коледно знамение да се случи с нейния дебютен сингъл, написа в. "Дейли остарял ".

Певицата Синди Старлет, която е изразходвала 25 000 евро, с цел да наподобява като кукла Барби, в този момент се пробва в последните дни на отиващата си година да пробие на музикалния пазар с първата си ария “Boobs Dance” (Танц на циците).


"Просто желая да пея за моите огромни гърди. Правя го, с цел да привлека повече внимание към себе си. Когато съм под душа, доста обичам да пея ", споделя Синди.

"Обичам всякаква музика - от Риана ди майкъл Бубле и Травис Скот. Имам някои хрумвания за текстове. Исках да пиша за розово Ферари, и най-вече да приказвам за моите гърди. Просто споделих моите хрумвания с продуцента ми. Те свършиха останалото ", споделя още едрогърдата хубавица.
Синди, която постоянно споделя в мрежата свои горещи фотоси и радва своите 180 000 почитатели, твърди, че тя е притежателката на "най-големите гърди в Норвегия ". Въпреки това, тя си нямала и да концепция какъв брой е мъчно човек да направи коледен шлагер.

"Въобще не е толкоз елементарно, колкото си мислите. Трябва да се работи крепко. Не става единствено да си сложиш чифт слушалки и да почнеш да пееш. Въпреки това, свърших всичко единствено за две седмици ", споделя тя.


Засега песента ѝ се върти от няколко локални радиостанции, като единствено броени дни остават, с цел да може сингъла да завладее международните ранглисти.

"Знам, че не мога да пусна ария и тя незабавно да бъде теглена милиони пъти. Затова, в случай че мога да я пея на огромните подиуми - това е най-голямата ми фантазия ", споделя Синди.

Майката живее в Осло дружно със сина си младеж Лео. Той поддържа житейския избор на майка си на 100%.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР