Майката на Джей Слейтър се опасява, че синът й е

...
Майката на Джей Слейтър се опасява, че синът й е
Коментари Харесай

Майката на Джей Слейтър се опасява, че изчезналият тийнейджър е „отведен против волята му“, тъй като издирването на Тенерифе се удължава

Майката на Джей Слейтър се притеснява, че синът й е бил отведен „ срещу волята му “, защото издирването се разгръща още в Тенерифе.

Майката на изчезналия британец, Деби Дънкан, отлетя за Канарските острови във вторник сутринта, с цел да подкрепи издирването на 19-годишното момиче. От понеделник експерти по търсене и планински спасители издирваха Джей, чирак-зидар, който изчезна по време на почивката с другари.

Джей беше чут за финален път в понеделник сутринта, когато той сподели на другар, че възнамерява да се върне пешком до квартирата си, откакто изпусна рейс, пътешестване, което се чака да отнеме към 11 часа пешком. Сега Деби разкри най-лошия си боязън от това, което може да е сполетяло сина й. Тя сподели: „ Мисля, че той е бил взет срещу волята си с казаното, само че това е в ръцете на полицията.

„ Просто е травматично и не наподобява действително. Просто е извънредно, извънредно е. Той е просто страховит човек, с който всички желаеха да бъдат. Той наподобява добре, той е популя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР