Майката на Деси Банова – Лиляна, е разперила криле като

...
Майката на Деси Банова – Лиляна, е разперила криле като
Коментари Харесай

Майката на Банова я учи на тънки номера как да задържи златната кокошка Плевньо

Майката на Деси Банова – Лиляна, е разперила криле като орлица над връзката на дъщеря си с експрезидента Росен Плевнелиев.

Възрастната дама е повече от удовлетворена, че най-сетне щерка й се е уредила с влиятелна партия и има всички възгледи да живее спокоен и разточителен живот. За да не направи синоптичката неправилна крачка, Лили непрекъснато й давала упътвания и й припомняла старите правила какво не трябва да казваш на мъж, с цел да не го отблъснеш.

Като първо предписание, родителката забранила на Деси да подлага на критика пред Росен някогашната му брачна половинка Юлияна, тъй като въпреки и да е част от предишното му, Плевнелиев не разрешава остри думи по неин адрес. Лиляна постоянно канела бъдещия шурей на кафе и чай и не пропущала да му прави похвали и да похвали щерка си пред него, споделя „ Таблоид “.

Засега, разпоредбите на мама Лили жънат триумф. Въпреки че постоянно ставала досадна и дразнела наследничката си с непрекъснатото си вмешателство във връзката й, Банова въпреки всичко се вслушвала в приказките й, защото най-често излизала права.

Амбициозната Лиляна постоянно палела и свещи в църквата за щастието на новата двойка. Преди седмица, мама Лили се появи в „ На кафе” точно на Великден при Гала и описа за любопитни случки от общия им живот. Откакто има изгледи да стане тъща на президент, въпреки и някогашен, майката на Деси е трансформирала имиджа си. Вече поддържа идеална фризура и очила със скъпи рамки. Лиляна не излиза от къщи без грим, с цел да наподобява добре и да не излага дъщеря си. В по този начин поддържан тип, тя се появи и в тв ефира.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР