Майката на четири деца е постъпила в болница, най-вероятно от

...
Майката на четири деца е постъпила в болница, най-вероятно от
Коментари Харесай

Приеха Гущерова в болница след заплахите да я залеят с киселина

Майката на четири деца е постъпила в болница, най-вероятно от стрес и безсилие, откакто единствено преди дни получи закани да бъде залята с киселина.От през вчерашния ден русокоската е под лекарски надзор и на вливки, които да поддържат организма й. Светлана още веднъж тормози почитателите си в Инстаграм, където качи фотография от болничната стая.
Реклама
На ръката й е комплициран абокат.Към сторито си Гущерова не разяснява какво е положението й, само че най-вероятно има връзка със заканите от предходната седмица. При сходни закани всеки човек не би издържал душевен, изключително пък когато става дума за жена и най-много майка, която се грижи за четирима наследника.Освен обявата си в Инстаграм, с която уведоми обществеността, че животът й е заплашен, Гущерова не е коментирала в елементи случилото се. Това е изцяло разбираемо, най-малкото тъй като моделката подаде тъжба в полицията, където сега се води следствие.

" Обърнах се за помощ към полицията! Искрено се надявам органите на реда да одобряват драговолно случая и индивидът, който стои за всичко това, да получи заслуженото! ", написа преди дни Гущерова в обществената мрежа. От фамилията й отхвърлят също информация дали престоят й в болница е бил временен и тя към този момент си е вкъщи, или към момента е под лекарско наблюдаване.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР