Майката на бургазлията твърди, че е убитБившият републикански шампион по

...
Майката на бургазлията твърди, че е убитБившият републикански шампион по
Коментари Харесай

След бой пред блока почина шампионът по бокс Пламен Ангелов

Майката на бургазлията твърди, че е погубен

Бившият републикански първенец по бокс Пламен Ангелов умря при мистериозни условия в блок 480 в ж.к. “Меден рудник “ нощес, съобщи Флагман. 

Тялото на 41-годишния мъж е в поделение „ Съдебна медицина “, с цел да се направи аутопсия и откри повода за гибелта. Първата версия е гибел от инфаркт или инсулт, а втората – ликвидиране.

Безспорно е открито, че сред Пламен Ангелов и съседа му Мирослав Добрев е зародил спор към 20:30 часа довечера поради чисто битов спор. Пламен от известно време цепел дърва на терасата, вдигал звук, а това дразнело кучетата на Мирослав.

Полицаи изведоха съседа Мирослав Добрев. Кадър Нова



Според Мария Ангелова, майката на Пламен, Мирослав го нападнал и почнал да постанова с юмруци. „ С очите си видях по какъв начин го удря! “, безапелационна бе старата жена.

Потресени сме! Пламен Ангелов тренира 20 години бокс. С никого не се е скарал, не е конфликтен. Това сподели пред Нова телевизия  Мирослав Янакиев - приятелят на боксьора, който умря през вчерашния ден след пердах пред блок 480 в бургаския жилищен комплекс “Меден рудник “.

„ Излязли са извън. Търкаляли се един-два пъти. Накрая Пламен се качил и след минута и половина се строполил на земята “, прибавя Вълчан Райков. 

„ Добро момче бе Пламен. Беше състезател, почтен, трудолюбив. Скърбя, какво да ви кажа!? “, споделя Янакиев.

Съседи описаха, че няколко души станали очевидци на багра, само че никой не се намесил.

Часове след сбиването служители на реда изведоха Мирослав Добрев. Разследващите към този момент са разпитали очевидци на спора.

 Огледът на мястото продължи няколко часа. Криминалистите работят по няколко версии измежду които и непредумишлено ликвидиране. Експертиза ще потвърди повода за гибелта на мъжа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР