Майката на Brianna Ghey публикува план от пет точки, за

...
Майката на Brianna Ghey публикува план от пет точки, за
Коментари Харесай

Майката на убитата тийнейджърка Brianna Ghey стартира кампания в пет стъпки за борба с онлайн троловете с омраза

Майката на Brianna Ghey разгласява проект от пет точки, с цел да помогне за спасяването на децата от заплахите на онлайн троловете.

Esther Гей започва акция за търсене на отговорност от огромните софтуерни компании, откакто 16-годишната й щерка беше намушкана до гибел от Еди Ратклиф и Скарлет Дженкинсън, и двамата в този момент на 16.

Гнусната двойка разказа транс Бриана като „ това “ и изпрати „ дехуманизиращи “ известия в обществените медии. 37-годишната Естер разкри, че също е получавала ужасяващи трансфобични известия и други, които й споделят, че е неуспех като майка.

Тя сподели: „ Онлайн светът е токсичен. Има толкоз доста тролене и обиди. Получих ужасни неща онлайн. Ако мога да направя нещата по-добри за младежите с тяхното психологично здраве и... за родителите, тогава гибелта на Бриана не беше на вятъра. Децата са обществено изолирани в онлайн свят. Те могат да седят зад клавиатурите и да имат платформата да кажат каквото си желаят, неща, които не биха споделили в действителния жив...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР