Майката на близнаците на три години, приети вчера болница с

...
Майката на близнаците на три години, приети вчера болница с
Коментари Харесай

Майката на недохранените близнаци от Пловдив е освободена от ареста

Майката на близнаците на три години, признати през вчерашния ден болница с недохранване, а едното с заплаха за живота, поради спукан череп и хематом, е освободена от ареста, заяви " Нова телевизия ". Пред медиата шефът на полицията в Пловдив старши комисар Атанас Илков изясни, че към сегашния миг не можем да се направи умозаключение, че има домашно принуждение.

" Става въпрос за един безразсъден случай, при който пострада детенцето, което е в доста тежко положение. Бих си обяснил синините по другото дете в резултат на рухването на същия този предмет ", добави той. Това е и версията на майката, която към този момент е в дома си, откакто са изтекли 24-те часа полицейски арест.

Според Надя Танева от Дирекция " Социално подкрепяне " в Пловдив има данни, че децата не са гледани както би трябвало, тъй като физическото им положение не дава отговор на тяхната възраст. По този мотив майката разяснява пред Би Ти Ви, че гледа децата сама, а те са недохранени, тъй като тя е бедна и от никого не получава помощ.

Работата по случая продължава, а обществените служби ще поемат грижата за двете деца първоначално.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР