Майката на Алекс Мърдо почина, докато беше в хоспис близо

...
Майката на Алекс Мърдо почина, докато беше в хоспис близо
Коментари Харесай

Майката на Алекс Мърдо почина, след като изигра важна роля в отричането на сина, убиец на семейството, по време на процеса

Майката на Алекс Мърдо умря, до момента в който беше в приют близо два месеца откакто на сина й, палач на фамилията, бе отхвърлен нов развой.

Елизабет „ Либи “ Мърдо, която изигра значима роля в безапелационното отказване на сина си, че е умъртвил брачната половинка и сина си, е била в приют във вторник, когато е умряла, съгласно погребалния дом Peeples-Rhoden в Хамптън Каунти, Южна Каролина. Тя беше библиотекар и преподавател в провинция Южна Каролина.

Здравето на дамата беше влошено от години заради деменция. Синът й преди малко я беше посетил през юни 2021 година, когато се върна в дома си на към 11 благи (17 километра) и съгласно позвъняването си на 911 откри Маги и Пол Мърдо убити на открито.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Алекс Мърдо още веднъж в съда, до момента в който се пробва да анулира присъда за убийството на жена и наследник. Но видеозапис - изработен от сина му единствено минути преди той и мобилните телефони на майка му в никакъв случай повече да не бъдат употребявани - сподели, че Алекс Мърдоу е бил с тях и прокурорите са убедили журито, че Мърдоу...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР