Майката на Алберт Попов - Мартина сподели пред bTV, че

...
Майката на Алберт Попов - Мартина сподели пред bTV, че
Коментари Харесай

Майката на Алберт Попов: Той е много уверен, защото е подготвен

 Алберт Попов: Световното идва скоро, стискайте ми палци
Майката на Алберт Попов - Мартина показа пред bTV, че е учудена от спокойствието и увереността звездата ни в алпийските ски.

21-годишният играч реализира феноменални резултати в слаломите от Световната купа в Кицбюел и Шладминг и доста бързо завоюва благосклонностите на хората.

" Той е доста убеден, тъй като е квалифициран. Много е спокоен, усеща се в свои води. Аз, като негова майка, съм учудена от неговото успокоение и убеденост.

Алберт беше доста дребен, когато в Словения по някакъв мотив се прибрахме по-рано в чайната. Течеше някакво съревнование при дамите и го попитах за какво не гледа, а той ми отговори: " Аз като стана международен първенец ще ти покажа какво е каране ", сподели Попова.

Тя си напомни и автомобилния случай от края на 2015 година в Зьолден, когато надареният ни скиор пострада тежко, а треньорът му Драго Грубелник почина.

" Относно злополуката мога да кажа, че съм признателна на Господ, че ни го резервира жив. Имало е за какво. Сигурна съм. Не се тормозим да приказваме за това, тъй като сме го претърпели и сме го приели като нещо по пътя, през което е трябвало да преминем. Смятам, че то ни е направило по-силни.

Аз съм една горда майка, мога да го кажа без никакви сантименти и терзание. Той от дребен обича да е водач, обича да е първи. Като дете беше извънредно своеволен. Няколко пъти е щял да взриви хижа Алеко, да я наводни, да скочи от покрива на хижата. ", показа с усмивка гордата майка.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР