Майката на 6-годишния син на Дуайт Хауърд е починала вследствие

...
Майката на 6-годишния син на Дуайт Хауърд е починала вследствие
Коментари Харесай

Трагедия е покосила център на ЛА Лейкърс

Майката на 6-годишния наследник на Дуайт Хауърд е умряла в резултат на епилептичен пристъп. Това призна самият той, като трагичните събития са се случили на 27 март. Мелиса Риос, както е името на дамата, е водила дълга битка с епилепсията.

" Изключително мъчно ми е да схвана по какъв начин да приказвам със сина си. Просто не знам по какъв начин да беседвам с него за това. След като той е тук при мен, това ми дава спомагателен живот. Но също по този начин се пробвам да помисля по какъв начин да се оправя със загубата на някой толкоз непосредствен ", споделя Дуайт за сина си Дейвид във видеоразговор с кореспонденти.

" Наистина просто трябваше да се опитам да му обясня по най-възможния метод. Но даже и да се пробвам, той е още прекомерно дребен, че да ме разбере. Така че просто се пробвам да намеря способи да въведа аналогии с живота и майка му и по какъв начин тя постоянно ще бъде тук с нас. Това е просто образователен развой, само че не бих знаел по какъв начин да се оправя ", прибавя още осемкратният участник в " Мача на звездите ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР