Майката на 5-годишно момче се обърна към медиите и към

...
Майката на 5-годишно момче се обърна към медиите и към
Коментари Харесай

Потресващ разказа на една майка от Черноморец: Бившият ми отвлече детето, редовно го бие и заплашва, че ще ме разпори

Майката на 5-годишно момче се обърна към медиите и към институциите за помощ, тъй като някогашният й мъж е взел детето от Черноморец, където била на отмора с майка си, и отхвърля да й го върне. Родителските права са присъдени на нея, само че никой не подхваща дейности, с цел да бъде спазен законът. В „ Здравей, България “ по Нова телевизия Делина Григорова показа, че непрестанно е заплашвана, че ще бъде разпорена и по тази причина е подала иск за ограничаваща заповед, а синът й е пребиван. Подавала е тъжби за това.

Бащата Ивайло Нинов пък си изпусна нервите и сподели, че в случай че някогашната му жена, с която не е имал брак, желае да се грижи за сина им, трябвало да стои извън пред вратата и да чака да й го даде. На втория час на човек би му станало жалост и ще я пусне, с цел да си го види, прибавя мъжът.
Делина твърди, че бащата на детето го бие. Той обаче отхвърля и изяснява, че не той, а майката е нападателна. От няколко години двамата не могат да се схванат кой има право да гледа детето, макар че съдът е присъдил родителските права на майката. В момента обаче момчето живее с татко си в Божурище.
Той го е взел, само че не го е върнал, прецизира водещият Виктор Николаев.

„ На 18 август Ивайло реши вместо да ме закара мен и детето на работа, да ни води в една гора, където ни държа пет часа и ме заплашва с ликвидиране пред сина ни. Оттогава стартира тази битка. Преди това бяхме почнали да живеем разграничени, само че в мир, с цел да си гледаме детето.
Никога не съм го ограничавала, само че експанзията му по отношение на мен и детето стартира да ескалира. Две седмици преди този момент той си изпуснал нервите, блъснал е детето. На 7 август ми се обади обезпокоен, за ми показа, че го е блъснал и не е очаквал да има такива белези. Не си е премерил силата “, споделя младата дама.

„ Има тъжби, извадила съм правосъдно здравно на детето за тези пострадвания. Подала съм иск за ограничаваща поради заканите за ликвидиране. На 22 август бяхме с детето на море, върнах се, с цел да пусна нова тъжба. През това време той е отишъл в Черноморец, където бяхме с майка ми и е взел оттова детето. Аз се обадих на тел. 112, с цел да кажа, че не искам това да се случва. Майка ми е стара и той е съумял да вземе сина ми “, прецизира Делина.

„ Той е оповестил, че ще употребява 15-те дни да е с него. Те му се поставят. На 5 септември трябваше да му върне сина “, прибавя тя.
„ Сега ли се сети да си майка? Колко пъти си го завела някъде? “, попита Ивайло.

„ Тя подала ли е тъжба, че аз съм блъснал детето? Ако аз съм принудител, за какво тази майка ми го е дала на 10-ти и за какво до 18-ти е при мен? “, сподели той пред камерата на Нова телевизия. Той бе сниман в дома му в Божурище.

„ Тя не си го е търсила. Веднъж е идвала единствено. Аз съм взел детето със единодушието на майка й. В момента се води следствие кой е блъснал детето. Това ще се разбере скоро. Аз ще заведа дело за родителските права. Ще желая и следствие за това по какъв начин се дават наставнически права на майка, която не демонстрира нито един документ, че се грижи за детето си “, закани се Ивайло.

Аз нарушавам правосъдната заповед в името на моето дете, призна той.

„ Ще заведа дело за отнемането на родителските й права. Подавал съм десетки хиляди сигнали в Отдела за протекция на детето, че тя удря моето дете. Имам документ, че е направила това, когато беше на 2,5 години. Тогава то споделяше, че тя го удря и показваше бузата си. Сега синът ми не желае да върви при нея “, съобщи Нинов.

„ От 5-ти до през днешния ден какъв брой пъти е пристигнала до у дома, с цел да си вземе детето? Мога да кажа, че единствено един път, само че аз не бях в къщи. Лъже, че ми е звъняла “, прибавя той.
Не мога да заставам пред къщата му и да бъда заплашвана, сподели пък Делина Григорова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР