Майката на 21-годишния Мартин Трифонов е била готова да му

...
Майката на 21-годишния Мартин Трифонов е била готова да му
Коментари Харесай

Майката на чудовището Мартин му подготвила бягство! Стегнала му сак с храна и…

Майката на 21-годишния Мартин Трифонов е била подготвена да му спомага при опит за овакантяване на града. Това разкриха проверяващи, представени от „ Телеграф “.

Те намерили сак с облекла и храна.

Семейството на Трифонов живеело във вилна зона Крушката. Родителите му знаели за осъщественото от него зверско закононарушение, само че не са алармирали органите на реда.

Майката и доведеният му татко известно време работили в птицекомбинат, настояват локални. И двамата не можели без ракия.

Час преди бруталното нахлуване над 7-годишната Кристи, Мартин купил 200 мл домашна ракия за родителите си. Взел си и енергийна напитка и седнал да пие пред магазина, до който било пратено момиченцето.

Доброволци от селото, измежду които и локални младежи, през целия ден в петък издирваха килъра Мартин. Сред тях беше и Димитър Рангелов, републикански първенец по битка.

„ Бяхме в региона на автобусна спирка „ Стефан Савов “. Там обхождахме гората. Тъкмо щяхме да излизаме на пътя, когато го видяхме. Беше гол до кръста и облечен с дебело черно долнище на спортен екип. Аз го напсувах, а той нещо ми се смееше “, описа момче от доброволческия отряд.

14-годишният Дончо също бил на косъм да залови Мартин: „ Хвърлих едно дърво по него, след това го уцелих с камък, а той ми сподели, че няма да успеем да го хванем “.

Децата са видели и по какъв начин служителите на реда залавят изверга. Униформените стреляли два-три пъти във въздуха, след това още толкоз и по него. „ Той се шмугна в едни шубраци и те към този момент го обкръжиха “, описаха доброволците.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР