Майката на 14-годишно момиче, което посегна на живота си, след

...
Майката на 14-годишно момиче, което посегна на живота си, след
Коментари Харесай

Майка на тормозено момиче, 14, почина от „разбито сърце“ месеци след като детето посегна на живота си

Майката на 14-годишно момиче, което посегна на живота си, откакто беше безмилостно унизено, умря от „ с разрушено сърце “ единствено месеци по-късно.

Миа Джанин, която изпрати сърцераздирателно гласово известие на своя другар, преди да постави завършек на живота си, е била унизена в учебно заведение и онлайн известно време. Четири месеца след трагичната гибел на щерка й, майката на Миа, Мариса, също умря след мозъчна аневризма, довела до откриването на остра миелоидна левкемия - която се смяташе за нелечима.

Опустошеният й брачен партньор Мариано вярваше, че същинската причина за гибелта на жена му е стресът от загубата на щерка им. Говорейки след следствието на Миа, което завърши тази седмица в Barnet Coroner's Court в северен Лондон, Мариано сподели: „ Нищо няма да върне жена ми и щерка ми. Дъщеря ми претърпя нескончаем и нескончаем тормоз персонално и онлайн. В прочут смисъл това е облекчение, това към този момент е прието, само че би трябвало да има отговорност. Друго семейство не може да живее по на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР