Майката на 12-годишно момиче, станало жертва на педофил в мрежата,

...
Майката на 12-годишно момиче, станало жертва на педофил в мрежата,
Коментари Харесай

Пълен абсурд! 12-годишна ще влиза в затвора за снимки, които е изпратила на педофил, който oще се разхожда на свобода

Майката на 12-годишно момиче, станало жертва на педофил в мрежата, описа пред в. " Мирър ", че против щерка ѝ е стартирано полицейско следствие. При това против самия педофил служителите на реда обвинявания не са повдигали.
Педофилът е принудил 12-годишната жителка на Англия да му изпрати свои голи фотоси. Мъжът е желал от ученичката все по-откровени фотоси и в следствие тя отказала да си поддържа връзка с него. Кореспонденцията им в Инстаграм е била открита от майката на детето, тя също се обърнала в полицията и службата за отбрана на децата. В резултат на нейните старания обаче било стартирано следствие, само че полицията не се интересувала от дейностите на перверзника, а от държанието на 12-годишната жертва.

" Тя е доста смутена, изплашена и не знае какво следва. А аз задавам въпроса: права ли съм била, като съм се обърнала в полицията ", споделя майката на жертвата.

За това, че момичето е заплашвано от углавно гонене, нейната майка била предизвестена от чиновник на СЕОР - организация, занимаваща се със отбраната на деца от онлайн закононарушения. При това по повод не цифровия рекетьор наказателно дело към момента не е заведено.

" Разбираме, че детето е изпратило свои фотоси на различен човек. Но основаването и разпространяването на сходни фотоси е нелегално, даже и да е осъществено от самото дете ", сподели представител на националната организация за битка с престъпността.
" Дъщеря ми е жертва, само че в този момент се оказва нарушител. В резултат другите родители просто няма да се обръщат към полицията ", споделя майката.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР