Майката, която заряза 5-месечния си син на паркинг до Централна

...
Майката, която заряза 5-месечния си син на паркинг до Централна
Коментари Харесай

Оставиха зад решетките майката, изоставила бебето си

Майката, която заряза 5-месечния си наследник на паркинг до Централна гара в Пловдив, остава зад решетките за още 72 часа, заяви Plovdiv24.

Тя е 26-годишна и е била закопчана в обитаемо място на стотина километра от града под тепетата. Задържан е и бащата на момченцето, 28-годишен мъж. Той живее в една от ромските махали на града под тепетата.

Не е дал свястно пояснение за какво детето е било захвърлено. Бебето е в положително здравословно положение. До 3 години затвор заплашва родителите. Това съобщи шефът на ОД Министерство на вътрешните работи старши комисар Атанас Илков пред публицисти през вчерашния ден.

"Детето незабавно е отведено в УМБАЛ "Свети Георги ", където му е изработен обзор. Той открива, че няма забележими увреждания по тялото и че е в положително здравословно положение. Най-вероятно детето е от ромски генезис.

Работим интензивно по определяне на всички условия. Случаят е докладван на прокуратурата. Сега е моментът да насочва молба към жителите, които могат да ни оказват помощ да открием родителите, да се свържат с нас ", прикани Илков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР