Майката и съпругата на разстреляния в края на януари Мартин

...
Майката и съпругата на разстреляния в края на януари Мартин
Коментари Харесай

Майката и жената на Нотариуса обвиниха институциите, че не работят за разкриване на убийството

Майката и брачната половинка на разстреляния в края на януари Мартин Божанов, по прякор Нотариуса, упрекнаха институциите, че не работят по откриване на убийството му, осведоми БНР.

Стойка Манерс и Гергана Божанова бяха в Софийската районна прокуратура, с цел да подадат сигнал за закани против Божанова. И двете отхвърлиха той да се е занимавал с противозаконна активност:

" Това ликвидиране не е инцидентно, това е подредено. Ако такова нещо има, значи искаш да затвориш устата на някого…Това е един татко на две деца – детето ми е на 4 години, ето го другото в количката. И това нещо не се разяснява в медиите. Обществото интересува ли го това? Кое е най-тежкото закононарушение в Наказателния кодекс?! Убийството! ". 

Фигурата на Мартин Божанов беше коментирана и от някогашния основен прокурор Иван Гешев. Той беше в Софийския областен съд поради делото за клюка, което води против правосъдния министър в оставка Атанас Славов. Гешев назова Нотариуса " треторазряден лъжец " и попита:

" Защо няма комисия за Петьо Петров-Еврото, Алексей Петров за атентат против основен прокурор на страна от Европейски Съюз?!...Петьо Петров 30 година е работил в системата и познава всички. А Нотариуса е човек, който се възползва и се хвали с имена на хора, които не познава ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР