Майката и съпругата на Нотариуса: Не се работи по разследването

...
Майката и съпругата на Нотариуса: Не се работи по разследването
Коментари Харесай

Майката и съпругата на Нотариуса: Не се работи по разследването за разстрела му

Майката и брачната половинка на Нотариуса: Не се работи по следствието за разстрела му.

Майката на убития Мартин Божанов – Стойка Манерс, и брачната половинка му Гергана, обявиха, че не се работи по следствието за разстрела на мъжа.

Те бяха безапелационни, че Нотариуса е имал легален бизнес и нямат пояснение за убийството му, оповестява Нова телевизия.

Двете дами, както и дребната щерка на Божанов, отидоха в постройката на Софийския областен съд, с цел да подадат жалба. Съпругата на Нотариуса загатна пред медиите, че е била заплашвана, само че отхвърли да разкрие детайлности. Тя описала всички елементи за това в сигнала, до държавното обвиняване.

Пред съда Манерс и Божанова се засякоха с някогашния основен прокурор Иван Гешев, който беше в съда поради делото, което води против правосъдния министър в оставка Атанас Славов. То е поради думите на Славов, че Гешев е бил от хората, близки до кръга на Нотариуса. Чувайки името на сина си, Стойка Манерс се показа на Гешев и публицистите.



Пред репортерите Иван Гешев дефинира Божанов като „ треторазряден лъжец “. Той беше убит на 31 януари тази година в столичния квартал „ Горна Баня “.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР