Майката и двете дъщери на 7 и 10 години са

...
Майката и двете дъщери на 7 и 10 години са
Коментари Харесай

4 малки деца и майка им бяха убити във френския им дом. Бащата е в ареста

Майката и двете дъщери на 7 и 10 години са били намушкани няколко пъти през нощта от неделя против понеделник, сподели той. Двамата синове на двойката, на 9 месеца и 4 години, са били задушени или удавени. Прокурорът разказа дребен, оцапан с кръв апартамент в извънреден хаос.

Цветя, плюшена играчка и празничен гирлянд украсиха ограда пред жилищната постройка във вторник в чест на жертвите. Прозорците на жилището са били с капаци.

Мотивите за убийството не са ясни. Заподозреният, 33-годишен мъж, роден в парижкото предградие Коломб, беше задържан във вторник пред дома на татко си североизточно от френската столица, сподели прокурорът.

„ Човешките жертви са ужасяващи, а цялото семейство беше убито, намушкано в жестоки условия. Това е безспорен смут “, сподели кметът на Мо Жан-Франсоа Коп пред Асошиейтед прес.

Заподозреният е намушкал партньорката си един път преди, когато тя беше бременна с по-големия им наследник през 2019 година, само че следствието беше прекъснато, тъй като той е разгласен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР