Майката и бащата на Евгени Генчев от предаването Ергенът се

...
Майката и бащата на Евгени Генчев от предаването Ергенът се
Коментари Харесай

Ергенът Евгени: Мама и татко се оженили 3 месеца след запознанството си

Майката и бащата на Евгени Генчев от предаването " Ергенът " се оженили три месеца, откакто се срещнали. Това описа самият той в ефира на Би Ти Ви. Подобна крачка предприе и той, откакто в края на предаването се сгоди с избраницата си Валерия.

За татко си описа още, че желал да е артист. Когато обаче се срещнал с бъдещата си брачна половинка, двамата решили да станат животновъди.

" Те са ми били голяма поддръжка. Особено татко ми още от ранна възраст се опитваше да посее зрънце на мъдрост ", описа за татко си.

Имало е дни, в които се прибирам и стоя на балкона, сутринта рано към 3-4 часа сутринта, откакто сме завършили фотоси, и съм мислил може би два часа, посрещах изгрева, описа той за шоуто.

Беше извънредно сложен избора най-после, тъй като и Елена, и Валерия показваха тези качества, които диря в половинката си. По доста друг метод, само че ги имаха, изясни той за двете финалистки.

" Надявам се да е тя. Аз съм направил своя избор ", отговори Евгени на въпрос дали тя е дамата за него.

" Нашата интеракция и връзка до момента беше в демоверсия. Надявам се да можем да надградим тази основа. Емоцията е там, желанието е там, останалото зависи от нас ", изясни той.

През цялото време е правил описи в главата си за девойките - по възраст, опит, късмет да се задържи в идната си връзка.

Докато бил възпитаник, си мислел, че е доста ангажиран и претрупан, тъй като имал подготовки, концерти, учебни задължения. После обаче пристигнали идващите стадии от живота му и отговорностите ставали от ден на ден.

Следващата събота Ергенът ще свири в Античния спектакъл в родния си град Пловдив, като се похвали, че билетите свършват много бързо. Предстоят му концерти и в Бургас и Варна.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР