Майката е трябвало също да бъде обявена за издирване, а

...
Майката е трябвало също да бъде обявена за издирване, а
Коментари Харесай

Ген. Василев вижда грешки на МВР: С бащата на Сашо трябваше да работят психолози и следователи

Майката е трябвало също да бъде оповестена за търсене, а щаб на място да управлява доброволците
В хода на издирването на Александър от Перник не са открити безусловно никакви улики. В подобен миг излизат версии, които объркват издирването. Това разяснява пред „ Нова Нюз “ ген. Васил Василев.

„ Имало ли е някой, който да управлява доброволците? Трябваше да се направи действен щаб на място, да се раздели региона, да се дефинира началник, задания, след което да се рапортува информацията, която са получили по време на търсенето и тя да се оформя документално. Защото може да се наложи да се върнем един ден към написаните отчети “, изясни той.

Ген. Василев бе безапелационен, че следствието и издирването не би трябвало да приключва.

„ Държавата липсва. Полицията е в кабинетите си. Съставът е демотивиран. Не се работи. Претупват се някои неща “, това сподели във връзка взрива на престъпността ген. Васил Василев.

„ Защо бащата беше допускан в издирвателната работа? Ако този човек има нещо, което таи в себе си, че е причинител на нещо, той се осведоми непрестанно и може да отклонява издирването “, сподели ген. Васил Василев.

Според него с бащата на детето е трябвало да работят изолирано психолози, оперативни служащи, следователи, с цел да се извлече оптималната информация.

„ Аз в случай че съм ще сложа и майката за търсене, нейни връзки “, добави още той.

Според него политическата рецесия в Парламента се отразява на обществото.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР