Майкъл Шийн се появи в The Assembly на BBC –

...
Майкъл Шийн се появи в The Assembly на BBC –
Коментари Харесай

Майкъл Шийн, на 55, дава рядка представа за връзката с Анна Лундберг, на 30, след като го попитаха: „Какво е чувството да излизаш с някого, който е само пет години по-голям от дъщеря ти?“ в The Assembly на BBC

Майкъл Шийн се появи в The Assembly на BBC – което беше направено във връзка със Седмицата за осведоменост за аутизма (2-8 април)

55-годишният уелски артист даде  рядка визия за връзката си с Анна Лундберг, която е единствено с пет години по-голяма от едно от децата му (на фотографията през 2019 г.) 

Едно попита:  „ Как чувстваш ли се да излизаш с някого, който е единствено с пет години по-голям от щерка ти? “, по отношение на щерка му Лили, 24, която имаше от някогашната Кейт Бекинсейл 

Той отговори: „ Мисля, че заради разликата във възрастта, мисля, че и двамата бяхме много сюрпризирани, когато се събрахме.

„ Не мисля, че някой от нас е търсил това. Не е като да съм излизал с доста хора, които са доста по-млади от мен, само че срещаш който срещаш. Бяхме доста наясно какви разлики може да има това и по какъв начин те биха могли да реагират на това “, добави той.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР