Майкъл Ола е бил екстрадиран в Абуджа без пари, багаж

...
Майкъл Ола е бил екстрадиран в Абуджа без пари, багаж
Коментари Харесай

България изгони нигериеца от рекламите на вафли Морени


Майкъл Ола е бил екстрадиран в Абуджа без пари, багаж и претекстове.

Символът на рекламния бизнес у нас от 90-те години на огромно промотираните тогавашни вафли „ Морени “ е изпъден позорно от България назад в родината му Нигерия. Майкъл Ола е бил екстрадиран без никакви претекстове преди броени дни, оповестява Lupa.bg

Диджеят става изключително известен като рекламно лице на вафлата „ трепач “, като с радостното си обръщение от дребния екран, предавано от заран до вечер във всички блокове, той съумя да пробие и в прилежащите страни и да разпространява шоколадовия десерт.

Само допреди няколко седмици Майкъл твори музика, гледа фамилията си и се разписва всяка седмица в дирекция „ Миграция “, че е на територията на страната и не счита да я напуща.

Това обаче той, даже да желае, не може да стори, прецизират околните му.

Тегобите за нигериеца стартират предходната година, когато изтича срокът на паспорта, публикуван от Абуджа, като с издаването на нов би трябвало да се възобнови и филантропичният му статут от българските управляващи. Ола го получава в точния момент, само че пасаванът без да са ясни аргументите остава у Агенция „ Миграция “ от 3 януари 2019 година и вместо него, мъжът е заставен да се придвижва и работи в София с хвърчащо листче с персоналните си данни. В България той е бил със статут на краткотрайно пребиваващ.

Неизвестно за какво обаче при започване на месеца чиновници на Министерство на вътрешните работи прибрали въпросното листче от ръцете му, след което закарали Майкъл в Центъра за краткотрайно настаняване в „ Бусманци “, където го държали седем дни и в неделя вечерта го екстрадирали на летище „ София “ с полет за Абуджа.

Близките на известния диджей сигнализират, че той не се е прибирал в родината си от 30 години, както и че не разполага с никого и нищо там.

Качили са го на самолета и без багаж и персонални средства.

Да изгониш човек, които от 30 година живее тук, и има наследник в България -това евентуално е пореднта нетрезва псевдоактивност за справяне с мигрантската рецесия демонстрирана от страна на министър Бойко Рашков.

У нас Майкъл Ола има пораснал наследник и избраница, за която обаче не е съумял да се ожени таман поради арестувания над година пасаван.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР