Майкъл Хътчинсън спря 31 удара за шестия шътаут в кариерата

...
Майкъл Хътчинсън спря 31 удара за шестия шътаут в кариерата
Коментари Харесай

Хътчинсън записа шести шътаут в кариерата си и Торонто победи отново Едмънтън

Майкъл Хътчинсън спря 31 удара за шестия шътаут в кариерата си, а Торонто победи Едмънтън с 3:0 и усили преднината си в Северната дивизия на Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада (НХЛ). Мейпъл Лийфс са с 36 точки и с осем пред Ойлърс в канадската част на шампионата.

Морган Райли и Уилям Нюландер записаха по гол и асистенция, а Зак Хайман заби третата шайба във вратата на Едмънтън. Така Торонто освен победи Ойлърс за втори следващ път, а и още веднъж не позволи гол след безапелационното 4:0 от събота вечер. Двата тима ще се срещнат още веднъж в сряда.

Мико Коскинен позволи три гола от 10 удара към вратата на Ойлърс и бе заменен с Майк Смит при започване на втората третина.
Мартин Некас вкара 1:59 минути след началото на продължението и Каролина победи с 3:2 тима на Флорида, който оглави класирането в Централната дивизия с тази точка. Пантърс са със общ брой от 30 и водят единствено с една пред Кейнс и досегашния водач Тампа Бей.

Брет Песке и Винсънт Трочек също се разписаха за тима на Каролина, който надделя Флорида за повторно в границите на три дни. Алекс Неделкович пък записа персонален връх в кариерата си с 44 спасявания и позволи голове против Франк Ватрано и Ету Лустаринен в последната част.
Макс Пачорети вкара в продължението за победа на Лас Вегас с 5:4 против Минесота, с което Голдън Найтс резервираха първо си място в Западната дивизия на НХЛ. Те са с актив от 27 точки и една повече от тима на Сейнт Луис, който надделя Анахайм с 5:4.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР