Майкъл Естрада вече е в Австрия и тренира с ЦСКА.

...
Майкъл Естрада вече е в Австрия и тренира с ЦСКА.
Коментари Харесай

Естрада вече тренира с ЦСКА

Майкъл Естрада към този момент е в Австрия и тренира с ЦСКА. Еквадорският национал дойде в събота вечер и незабавно се включи в заниманията. Дебютът му ще е във вторник в контролата против азербайджанския Карабах, написа „ Труд “.

Естрада игра титуляр в три мача на Мондиал 2022. " Червените " ще бъдат първия му тим в Европа. В последния сезон еквадорецът игра в Мексико и Съединени американски щати.

Конкуренцията в офанзивата на ЦСКА става повече от убийствена. Докато Естрада пътуваше, другият нов Матиас Фаетон блестеше на " Голд Къп ". Нападателят вкара два извънредно красиви гола за родината си Гваделупа, която победи Куба с 4:1. От една позиция обстановката е доста влиятелна за ЦСКА, само че от друга отборът на Фаетон съвсем несъмнено ще продължи на осминафиналите и ще се забави с присъединението си към новия отбор.

От " Голд Къп " на " Българска войска " чакат и Хаитянския звяр, както е прочут Дюкенс Назон. Той към този момент вкара гол за Хаити и също има късмет да продължи на осминафиналите в шампионата.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР