Майкъл Джордан със сигурност е един от най-добрите баскетболисти, играли

...
Майкъл Джордан със сигурност е един от най-добрите баскетболисти, играли
Коментари Харесай

Кой е Майкъл Джордан на Холивуд

Майкъл Джордан сигурно е един от най-хубавите баскетболисти, играли в миналото. Но в този момент няма да приказваме за него, а за един него адаш - Майкъл Б. Джордан .

 Баскетболни звезди стават артисти
Баскетболни звезди стават артисти

За да покажат на младите по какъв начин се играе

Майкъл Бакари Джордан е роден през 1987 година в Калифорния. Споменаваме и презимето му, тъй като то значи благородно заричане на суахили. А и тъй като самият той го употребява, с цел да избегне препратките към баскетболиста, или най-малко да се опита.

 Кой е индивидът зад маската на Черната пантера
Кой е индивидът зад маската на Черната пантера

Пътят на Чадуик Боузман

Първата му роля идва през 1999 година в сериала " Семейство Сопрано ", само че по значимите му осъществявания са в сериалите " Наркомрежа " (2002-2008 г.), " Friday Night Lights " (2006-2011 г.) и " Родители " (2010-2015 г.).

Публикация, споделена от Michael B. Jordan (@michaelbjordan) на Юли 13, 2017 в 6:40 PDT

Първата му огромна роля в пълнометражен филм идва през 2013 година в " Инцидентът на станция Фрутвейл " , на който режисьор е Райън Куглър . Името му може да не приказва доста за необятната аудитория, само че той стои и зад кино лентата " Черната пантера " , в който Джордан също взима присъединяване. Както и в " Крийд: Сърце на първенец " (2015 г.), който е и един от върховете на Майкъл Б. Джордан като артист, до този миг, несъмнено.

 Снимка 341616

Друга огромна роля е тази във " Фантастичната четворка " още веднъж през 2015 година Любопитен факт е, че обичаната му актриса е Мерил Стрийп.


" Черната пантера " разруши боксофисите

И задмина редица кино лентата

Един от по-големите планове, върху които работи сега, е втората част на " Крийд ", с присъединяване на Силвестър Сталоун, който се чака да се появи в кината в края на 2018 година
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР