Майкъл Джексън почина на 25 април 2009 г. на 50-годишна

...
Майкъл Джексън почина на 25 април 2009 г. на 50-годишна
Коментари Харесай

Последните часове от живота му бяха ад: Ужасът, който видяха лекарите след аутопсията на краля на попа, разкрива болезнената истина за него

Майкъл Джексън умря на 25 април 2009 година на 50-годишна възраст. Неговият доктор беше упрекнат за гибелта му.


Посещавайки водещата Опра Уинфри през 1993 година, артистът разкри, че има заболяване, наречено витилиго.

„ Това е нещо, което няма лекуване “, сподели той и добави, че употребява единствено грим, с цел да прикрие петната, породени от витилиго, и в никакъв случай не е избелвал кожата си.

„ Когато хората си измислят истории, че желая да бъда това, което не съм, това ме наранява. Проблемът е мой, тъй като не мога да го управлявам. Но какво да кажем за милионите хора, които седят на слънце, с цел да придобият загар, с цел да станат разнообразни от това, което са? Никой не приказва за това. "


Майкъл беше упрекнат в обезчестяване на 13-годишно момче, което в допълнение опетни имиджа му. Той се обръща към опиатите, с цел да не помни всички проблеми от предишното и болката от интервенцията и пострадванията, в това число тежките изгаряния, които получава през 1984 година, до момента в който снима реклама на Pepsi.

През 2005 година той се отдръпна от публичното внимание и не престават да се популяризират тревожни истории, като да вземем за пример, че дължи 100 000 $ на аптека в Бевърли Хилс за медикаменти, отпускани с рецепта.


Когато беше оповестено, че е умрял, започнаха да циркулират разнообразни теории за повода за гибелта и лиши месеци, с цел да научим, че Майкъл е умрял в дома си в Лос Анджелис след консумация на съдбовна композиция от медикаменти, предписани от персоналния му доктор Конрад Мъри. През 2009 година Майкъл разгласи 50 концерта в Лондон, само че гибелта му попречи да го направи.

В деня преди гибелта си Майкъл беше на подготовка. Той възнамерява да стартира турнето идващия месец на арената в Лондон и репетира до среднощ. Когато свърши, той прегърна танцьорите, благодари на екипа и се върна вкъщи.


В ранните зори в деня на гибелта си артистът се оплакал на персоналния си доктор, че не може да спи, а Конрад му дал серия от медикаменти, които трябвало да му оказват помощ да заспи.

Само момент по-късно Мъри осъзна, че Джаксън не диша. Осем месеца след гибелта следователите упрекнаха Конрад в непредумишлено ликвидиране. Той беше приет за отговорен през 2011 година и изпратен в пандиза, излежавайки присъда от две до четири години.


По-късно аутопсията разкрива, че артистът има ужасяващи рани и белези по цялото тяло. Заради анорексията той приема единствено едно малко хранене дневно, а аутопсията открива единствено доста хапчета в стомаха му.

Нямаше коса, а единствено перука и татуирани бретон и вежди, а устните му бяха татуирани в алено. Цялата му кожа била " на петна ", което потвърждавало, че той в действителност страда от витилиго.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР