Майкъл Джексън има тайно завещание. То било написано през 2006

...
Майкъл Джексън има тайно завещание. То било написано през 2006
Коментари Харесай

Издирват тайно завещание на Майкъл Джексън от 2006-та г.

Майкъл Джексън има скрито наследство. То било написано през 2006 година Твърденията са на някогашният му управител - Реймон Бейн пред " Индипендънт ".
Ако това се окаже факт, това значи, че наследството, което е в действие сега - от 2002 година, към този момент няма да бъде годно.
" В това наследство той в детайли разказа по какъв начин би трябвало да се резервира и поддържа неговото завещание. Майкъл го написа пред нотариус и мен ", разяснява Бейн.
Тя не знае къде се намира документа, само че се надява да се появи, може би тъй като в него част от благосъстоянието на Джексън е поверено на Бейн.
" Всеки, който е познавал Майкъл знае какъв брой систематичен, сериозен и прецизен беше той. Надявам наследството му от 2006 година да бъде намерено и изпълнено ", добавя Бейн.
След гибелта на артиста през 2009 година, по силата на наследството от 2002 година, с наследството му се разпореждат двама души. Отношенията сред тях и фамилията на Джексън са обтегнати и се водят каузи.
В същото време се намесва и Реймон Бейн, която ги укорява в метода, по който ръководят благосъстоянието на Джексън. По думите й досега няма нито едно подаяние направено в името на артиста – нещо, което той доста би желал.
Пълномощниците на Джексън разясняват пред " Индипендънт ", че " Реймон Бейн няма право да работи от името на Майкъл Джексън, нито да употребява неговото завещание за каквито и да било дарителски акции или реклама. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР