Майкъл Дъглас призна в ново интервю, че наскоро е бил

Майкъл Дъглас призна в ново интервю, че наскоро е бил ...

Майкъл Дъглас бил объркан за дядо на дъщеря си


Майкъл Дъглас призна в ново интервю, че наскоро е бил объркан с дядо на дъщеря си. Все пак 76-годишният холивудски актьор заяви в шоуто на Кели Кларксън, че няма да го приема лично.
Майкъл е категоричен, че по-скоро ще се смее на неудобния момент, който е преживял миналия месец, отколкото да се потапя в самосъжаление.
Случката се разиграла по време на тържеството за завършването на гимназията на дъщеря му Карис.
Двукратният носител на награда „Оскар“ разказа: „Карис имаше прекрасно виртуално дипломиране. Всъщност не можехме да влезем в залата с нея, заради пандемията.“
Той добави: „Беше толкова хубаво, но на излизане от гимназията, другите родители ми казаха:„ О, поздравления! Сигурно много се гордеете с внучката си.“
Въпреки че объркването го изненадало неприятно, съпругът на Катрин Зита Джоунс не изпитва лоши чувства към въпросните родители. „Гледам да не го приемам лично. Те просто се опитаха да бъдат любезни“, казва той.
Освен на 18-годишната Карис, Майкъл е баща и на 20-годишния Дилън, от брака си с 51-годишната актриса от Уелс. Дъглас също така има и 42-годишен син Камерън от своята бивша съпруга Диандра Лукер. Камерън наскоро направи Майкъл дядо, дарявайки го с две внучета едно след друго.
Доскоро и двете деца на Майкъл и Катрин живееха с тях, но сега Карис заминава за колеж, а Дилън се завръща присъствено в университета „Браун“, така че двойката ще трябва да свиква с по-празния си дом.
„В живота ги има онези моменти, когато птичетата отлитат от гнездото и вие се гледате с половинката си и се чудите: „Сега за какво ще си говорим?“

Той добавя: „Страшно е. Наистина е. Поглеждам Катрин и ѝ казвам: „Е, сега сме само ти и аз, скъпа.“
Но след две десетилетия брак Дъглас вярва, че двамата с любимата му жена ще се справят със самотата.
„Вече сме 20 години заедно, така че всички тези хубави години, в които сме си обръщали внимание един на друг, ще ни се отплатят“, казва той.

Източник: tialoto.bg