Майкъл Дъглас отрече твърдение за сексуален тормоз преди то дори да

...
Майкъл Дъглас отрече твърдение за сексуален тормоз преди то дори да
Коментари Харесай

Майкъл Дъглас коментира непубликувано обвинение в сексуален тормоз срещу него


Майкъл Дъглас отхвърли изказване за полов тормоз преди то даже да стане обществено притежание. Холивудската звезда съобщи, че е почувствал нуждата да разкрие обстановката и да показа своите терзания преди публикуването на историята в медиите.

Той сподели, че някогашна служителка го упреква в полов тормоз. а историята е от преди повече от 30 години. Адвокатът му се е свързал с него през декември, като му споделил, че медия възнамерява да опише историята на въпросната служителка.

Жената твърди, че откакто я е уволнил, дълго време не е съумяла да си откри работа. Тя разказала, че Дъглас е употребявал несъответствуващ език пред нея и приказвал на приятелите си по телефона мръснишни по неин адрес.

„ Това е извънредно болезнено и е цялостна неистина и небивалица. Няма нищо същинско в думите на тази жена “, коментира Дъглас, описвайки обстановката като „ кошмарна “.

„ Гордея се с репутацията си в този бизнес, да не загатвам дългата история на татко ми. Нямам скрити секрети. Искрено изумен съм за какво, след 32 години, се случва нещо сходно “, споделя Дъглас.

Той прибавя, че имал избор да изчака историята да излезе и да се опита да се отбрани или да показа с обществеността всичко, в това число мислите и терзанията си.

Според американски медии дамата е публицист, само че към момента не разкриват името ѝ. 

„ Смятам, че тази обстановка е основана за да нарани някого или някой да се възползва от абсурда, с цел да може да напише глава за мен в книгата си “, сподели артистът и добави, че против него няма никакви доказателства.

„ Подкрепям придвижването #Metoo с цялото си сърце. Но сходно непочтено държание може да бъде стъпка обратно за организацията “, счита Дъглас.

„ Да бъдеш упрекван, без късмет да се защитиш в съда, да не разполагаш даже с информацията пред теб, с цел да можеш да се бориш или да се защитиш, да нямаш подобаващ развой, никакъв късмет да видиш доказателствата на своя обвинител, е доста тъжно. Чувствам се наранен и афектиран и се чудя дали хората осъзнават, че когато вършат нещо сходно, биха могли да наранят доста повече един човек ", добави той.

Съпругата на Дъглас Катрин Зита-Джоунс и татко му Кърк Дъглас присъстваха на церемонията по връчването на премиите „ Златен глобус “, само че самият актьор не присъстваше.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР