Майкъл Болтън е един от най-популярните и емблематични изпълнители, но

...
Майкъл Болтън е един от най-популярните и емблематични изпълнители, но
Коментари Харесай

Защо Майкъл Болтън е претърпял спешна мозъчна операция

Майкъл Болтън е един от най-популярните и емблематични реализатори, само че даже той би трябвало да се оправя с тежки тествания.

Във Фейсбук 70-годишният Болтън разгласи, че малко преди към този момент отминалите празници лекарите са разкрили, че има израстък в мозъка. Това е налагало незабавна интервенция, на която изпълнителят се е подложил.

Майкъл Болтън разяснява, че с помощта на лекарите всичко е минало добре и в този момент е фокусиран върху възобновяване си.

Болтън добавя, че през идващите няколко месеца ще си вземе дейна отмора и няма да пее на към този момент оповестените си концерти. Изпълнителят обаче твърди, че ще направи всичко допустимо, с цел да се възвърне бързо и още веднъж да е бъде в кондиция, с цел да се качи на сцената.
 Снимка 648445

Още през предходната година Майкъл Болтън съобщи, че макар успешната си кариера е разкрил най-голямото благополучие в фамилния живот. От People напомнят, че той има три деца от някогашната си брачна половинка Маурийн, като също по този начин има цели шест внуци. 

Майкъл Болън дава обещание, че скоро още веднъж ще даде повече информация към това по какъв начин протича възобновяване му след мозъчната интервенция.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР