Майка Зибанеяд се разписа 5:39 минути преди сирената при серия

...
Майка Зибанеяд се разписа 5:39 минути преди сирената при серия
Коментари Харесай

Четири шайби в последната третина осигуриха победа на Рейнджърс срещу Вегас

Майка Зибанеяд се разписа 5:39 минути преди сирената при серия от четири попадения в последната третина за тима на Ню Йорк Рейнджърс, който се наложи с 6:4 над Вегас в мач от постоянния сезон в Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада (НХЛ). Въпреки триумфа обаче, Рейнджърс останаха на дъното в Столичната дивизия, до момента в който Вегас е втори в Тихоокеанската с три точки пасив от водача Лос Анджелис.

Джими Весей, Матс Дзукарело, Крис Крайдър, Павел Бухневич и Майкъл Гранбнър също се разписаха за Рейнджърс, а Хенрик Лундквист избави 30 удара на вратата си. Зибанеяд асистира и за първите две попдения в интерес на нюйоркчаните, които завоюваха едвам за трети път в последните си седем мача и излязоха от тях с баланс 3-2-2.

A three-point night for @MikaZibanejad.
Four consecutive goals and a big W for the @NYRangers. #VGKvsNYR pic.twitter.com/2VZcTySSeg
— NHL (@NHL) 1 ноември 2017 година
Райли Смит вкара два гола, Оскар Линдберг се разписа против някогашния си отбор, а Давид Перон означи при свободен удар за Вегас, който загуби два следващи мача след серията от пет победи. Максим Лагас, който е четвъртият вратар в игра за тима през сезона, спря 32 удара.

Уинипег се изкачи на второ място в Централната дивизия, откакто Конър Хелебюк избави 28 удара, а Николай Елерс и Кайл Конър вкараха по един гол за успеха с 2:1 над Минесота. Новобранецът в лигата Люк Кунин вкара за домакините, които влязоха в мача с три победи от последните си четири мача, само че останаха последни в дивизията с четири точки зад Уинипег след провалянето в директния дуел.

Trick or treat. #WPGvsMIN pic.twitter.com/qdWxK9th3g
— NHL (@NHL) 1 ноември 2017 година
Антони Манта означи за пети път през сезона, а Дилън Ларкин записа гол и асистенция при успеха на Детройт с 5:3 против Аризона. Густав Нюквист и Люк Гленденинг се разписаха рано в мача в интерес на Червените криле, а Дарън Хелм постави точка на борбата с шайба на празна мрежа.

Аризона игра ден по-рано продължения във Филаделфия и Детройт стартира предстоящо с вихрен натистк. Червените криле насочиха първите осем удара в мача и се разписаха два пъти още преди приключването на три минути игра, с помощта на което си осигуриха удобен задатък.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР