Майка Зибанеяд се разписа 5:39 минути преди сирената при серия

...
Майка Зибанеяд се разписа 5:39 минути преди сирената при серия
Коментари Харесай

Рейнджърс“ с чети гола за една третина срещу Лас Вегас“

Майка Зибанеяд се разписа 5:39 минути преди сирената при серия от четири попадения в последната третина за тима на „ Ню Йорк Рейнджърс “, който се наложи с 6:4 над „ Лас Вегас “ в мач от постоянния сезон в Националната хокейна лига.

Въпреки триумфа обаче, „ Рейнджърс “ останаха на дъното в Столичната дивизия, до момента в който „ Лас Вегас “ е втори в Тихоокеанската на 3 точки зад водача „ Лос Анджелис “.

„ Уинипег “ се изкачи на второ място в Централната дивизия, откакто Конър Хелебюк избави 28 удара, а Николай Елерс и Кайл Конър вкараха по един гол за успеха с 2:1 над „ Минесота “.

Новобранецът в Лигата Люк Кунин вкара за домакините, които влязоха в мача с три победи от последните си четири мача, само че останаха последни в дивизията с четири точки зад „ Уинипег “ след провалянето в директния дуел.

Антони Манта означи за пети път през сезона, а Дилън Ларкин записа гол и асистенция при успеха на „ Детройт “ с 5:3 над „ Аризона “.

Густав Нюквист и Люк Гленденинг се разписаха рано в мача в интерес на „ Червените криле “, а Дарън Хелм постави точка на борбата с шайба на празна мрежа.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР