Майка за трети път е станала голямата любов на Слави

...
Майка за трети път е станала голямата любов на Слави
Коментари Харесай

Голямата любов на Слави Трифонов роди трето дете и живее в ужасна мизерия

Майка за трети път е станала огромната обич на Слави Трифонов - Мартина Огнянова. Бившата танцьорка от балет " Магаданс “, която разруши сърцето на Дългия, е родила още едно дете на треньора по бокс Коко Колев. 

Варненката дълги години живя на фамилни начала с Трифонов, а най-после го опозори като му изневери с Колев. След като учидолецът я изгони от вкъщи си, тя изпадна в конспиративност. Въпреки че се пазеше от гласност, се разбра,  че с Коко имат две деца. Скоро обаче двамата са станали родители и на трети наследник. Самоличността на наследниците си те пазят в безспорна загадка и не ги демонстрират на никое място, евентуално от боязън и ограничения за сигурност. Известно е единствено, че са три момчета и се казват Матео, Лука и Нико.

Мартина обаче намерено приказва за живота и компликациите му когато си майка на три деца. Отскоро тя се занимава с лекции на тематика логика на психиката и личностно развиване, като дружно с мъжа си споделят житейския си опит във видео семинари в интернет. Покрай духовното извисяване те взеха решение да зареждат светския живот в столицата и да заживеят в естетика с природата. Поради тази причина са пуснали за обмен жилището си в столичния първокласен квартал " Бояна “, което бе подарък на Мартина от Трифонов. След като напуснали София са се преместили в съвсем обезлюденото старозагорско село Шаново, писа  " Ретро ".

От видеоклиповете, които Мартина споделя, е видно, че постройката се нуждае от сериозен ремонт. Дограмата е остаряла, стените напукани, дворът е цялостен с натурии и плевели. Очевидно боксьорът и някогашната възлюбена на Трифонов нямат задоволително средства, с цел да обновят къщата или пък се решили, че да я ремонтират не е належащо. Мартина се пробва да скрепява фамилния бюджет като разпродава сбирката си от скъпи чанти, обувки и облекла подарявани й от Слави Трифонов. Тя ги търгува във facebook на цени сред 600 и 800 до 1000 лева за брой, само че не изключително сполучливо. Със брачна половинка си се устоят от психическите съвещания, които дават в интернет, а Коко е и треньор по бокс в клуб в Нова Загора.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР